Trenutno možeš da pogledaš univerzitete i fakultete u Srbiji.

Lakše do praktičnog radnog iskustva uz "ACE THE CASE"

Objavio Nemanja Srećković, 26. 10. 2013. 14:52

Jedinstvena prilika za studente osnovnih i master studija da uz pomoć vrhunskih profesionalaca steknu vredno radno iskustvo i potom lakše dođu do posla. Takmičenje se održava u Beogradu, 26. i 27. novembra u prostorijama KPMG, Kraljice Natalije 11.

Beograd: Jedna od vodećih svetskih revizorskih kuća KPMG organizuje po prvi put u Srbiji svoje „Ace the Case“ takmičenje u vidu simulacije rešavanja poslovnih problema. Takmičenje je namenjeno ambicioznim studentima osnovnih i master studija ekonomskih i organizacionih nauka koji žele da grade profesionalnu karijeru u reviziji ili poslovnom savetovanju.

„Ace the Case“ je pažljivo osmišljen tako da svi učesnici steknu praktične radne veštine i obogate svoje teorijsko znanje stečeno tokom studija, te tako postanu interesantniji svojim budućim poslodavcima i konkurentniji na tržištu rada.

Za dva dana, koliko „Ace the Case“ traje, takmičarima je na raspolaganju stalna podrška mentora-profesionalaca, zaposlenih u KPMG, koji će im kroz interaktivna predavanja i savete pomoći da pronađu najefikasnija rešenja za postavljene poslovne probleme, ali i unaprede svoje analitičke sposobnosti i veštine javnog nastupa u poslovnom okruženju.

„Ace the Case“ pruža priliku studentima da iz prve ruke nauče kako velike kompanije rešavaju kompleksne izazove sa kojima se svakodnevno susreću u poslovanju. Takođe, ovo je idealna prilika da se i pre završetka studija CV obogati relevantnim poslovnim iskustvom.

„Ace the Case“ je prilika da steknete veštine koje će vam trebati i van radnog mesta!

Na takmičenje se mogu prijaviti studenti koji su:

Na osnovnim ili master studijama;
Studiraju na programima iz oblasti revizije, računovodstva, finansija i menadžmenta;
Govore engleski jezik;
Analitički promišljaju, dobro komuniciraju u timu i predstavljaju ideje.

Ukoliko ste zainteresovani molimo vas da spremite svoj CV i kratko motivaciono pismo do jedne a4 stranice, napisano na engleskom jeziku i potom popunite prijavu do koje vas vodi ovaj link.

Poslednji datum za prijavu je 31. oktobar 2013. godine.