Trenutno možeš da pogledaš univerzitete i fakultete u Srbiji.

Pedagoški fakultet

Pogledaj spisak nastavnih planova i studijskih programa.

Adresa: Podgorička 4, 25000 Sombor

Dekan: Prof. dr Dragan Soleša

Web: http://ucf.so.ac.yu

E-mail: dekanat@ucf.so.ac.yu

Telefon: +38125460595

Žiro račun fakulteta: nema podataka

Telefon: nema podataka

Radno vreme: nema podataka

E-mail: nema podataka

Ime i prezime: nema podataka

E-mail: nema podataka

Telefon: nema podataka

Vesti i dešavanja na fakultetu

Saradnja somborskog i fakulteta iz Rusije i Hrvatske

Objavio admin, 20. 5. 2011. 10:49

(Danas) - Prof. dr Aleksandar Petojević i prof. dr Oleg Valentinovič Leontjev, dekani Pedagoškog fakulteta u Somboru i Fakulteta za psihologiju Međuregionalnog instituta za ekonomiju i pravo u Sankt Peterburga (Ruska Federacija) potpisali su u... pročitaj ceo tekst »

Pedagoškom fakultetu u Somboru uručena akreditacija

Objavio admin, 15. 9. 2010. 18:02

(RTV) - Četiri programa osnovnih i tri studijska programa diplomskih akademskih studija Pedagoškog fakulteta u Somboru dobila su dozvolu za rad, koju je dekanu Aleksandru Petojeviću uručio pokrajinski sekretar za obrazovanje Zoltan Jegeš.

... pročitaj ceo tekst »

Aleksandar Petojević novi dekan Pedagoškog fakulteta UNS

Objavio admin, 30. 12. 2009. 00:34

(Danas) - Savet Pedagoškog fakulteta u Somboru za dekana ove visokoškolske institucije izabrao je prof. dr Aleksandra Petojevića, sa mandatom do 30. septembra 2012. godine. Kandidaturu prof. Petojevića za dekana prethodno je podržalo Nastavno... pročitaj ceo tekst »

Aleksandar Petojević novi dekan Pedagoškog fakulteta

Objavio admin, 29. 12. 2009. 12:22

Na sednici Saveta Pedagoškog fakulteta u Somboru za dekana je izabran profesor doktor Aleksandar Petojević. Za njegov izbor glasalo je 14 od 16 prisutnih članova Saveta.

Utvrđen kandidat za dekana na Pedagoškom fakultetu u Somboru

Objavio admin, 09. 12. 2009. 10:57

(Danas) - Na sednici Nastavno-naučnog veća Pedagoškog fakulteta u Somboru velikom većinom glasova prof. dr Aleksandar Petojević izabran je za kandidata za dekana u prvoj fazi izbornog procesa, koji će biti završen 28. decembra.

... pročitaj ceo tekst »

Nastavno veće za smenu dekana - Burna sednica na Pedagoškom fakultetu

Objavio admin, 03. 12. 2009. 18:33

(Blic) - Višemesečna previranja na Pedagoškom fakultetu u Somboru juče su kulminirala na sednici Nastavno-naučnog veća koje je većinom glasova donelu odluku o razrešenju v.d. dekana fakulteta Dragana Soleše. Predloženo je da se novi v.d.... pročitaj ceo tekst »

Iz ostavke imenovan za v.d. dekana

Objavio admin, 16. 10. 2009. 23:00

(Danas) - Savet Pedagoškog fakulteta u Somboru, sa 14 glasova „za“ i četiri uzdržana, usvojio je ostavku dekana prof. dr Dragana Soleše. Savet je odmah, uz 16 glasova za, jedan protiv i jedan uzdržan, Solešu imenovao vršiocem dužnosti ... pročitaj ceo tekst »

Optužbe za plagijate

Objavio admin, 30. 9. 2009. 23:48

(Vecernje novosti) - Tri profesora Pedagoškog fakulteta u Somboru podnela su Opštinskom javnom tužilaštvu u Somboru krivičnu prijavu protiv prof. dr Dragana Soleše, dekana Pedagoškog fakulteta. Profesori dr Mile Nenadić, dr Tihomir Petrovi... pročitaj ceo tekst »

Savet Pedagoškog fakulteta u Somboru - Novinari udaljeni sa sednice

Objavio admin, 30. 9. 2009. 23:47

(Danas) - Sednica Saveta Pedagoškog fakulteta u Somboru juče je održana bez prisustva novinara i drugih lica koja nisu članovi ovog tela. Pre početka sednice, doc. dr Jelena Andrea Živković - Vuković, predsednica Saveta, zamolila je one ko... pročitaj ceo tekst »

Podneta prijava protiv dekana Pedagoškog fakulteta u Somboru

Objavio admin, 24. 9. 2009. 23:04

(Danas) - Protiv profesora dr Dragana Soleše, dekana Pedagoškog fakulteta u Somboru, trojica profesora ovog fakulteta, doktori Mile Nenadić, Tihomir Petrović i Dragan Savić podneli su krivičnu prijavu Opštinskom javnom tužilaštvu u Sombor... pročitaj ceo tekst »

Pedagoški fakultet dobio akreditaciju

Objavio admin, 09. 4. 2009. 12:16

(RTV) - Pedagoški fakultet u Somboru dobio je akreditaciju za rad i u narednih pet godina.
Osim toga što će obrazovati mnoge studente, nastaviće da unapređuje nastavu, izjavio je za Radio Novi Sad dekan tog fakulteta Dragan Soleša.

Šansa za đake ispod crte

Objavio admin, 19. 2. 2009. 17:47

(Gradjanski list) - Studenti Pedagoškog fakulteta preselili su se ovih dana iz Doma učenika u novoizgrađeni Studentski dom "Dr Zoran Đinđić", u kojem su stanovali svih proteklih godina. Budući da je Dom učenika bio jedini prostor u gradu z... pročitaj ceo tekst »

Pun komfor za 143 akademca

Objavio admin, 10. 2. 2009. 21:45

(Danas) - Tokom čitave protekle sedmice Studenti somborskog Pedagoškog fakulteta uselili su se prošle nedelje u novi Studentski dom „Dr Zoran Đinđić“, u čiju je izgradnju Fond za kapitalne investicije Izvršnog veća Vojvodine uložio 2... pročitaj ceo tekst »

Uspešna godina za somborski Pedagoški fakultet

Objavio dejan.sreckovic@gmail.com, 10. 1. 2009. 12:04

(Gradjanski list) - Po oceni zaposlenih, ali i šire javnosti, 2008. jedna je od najuspešnijih godina u poslednju deceniju i po, a i u istoriji obrazovanja učitelja na ovim prostorima, koja traje punih 230 godina. Trajno je rešeno pitanje smeš... pročitaj ceo tekst »

Od „Norme“ do Pedagoškog fakulteta

Objavio admin, 01. 12. 2008. 20:41

(Danas) - U vreme velike prosvetne reforme, koja je sedamdesetih godina 18. veka sprovedena u tadašnjoj Habzburškoj monarhiji, i srpski narod, koji je bio većinski na južnim rubovima carstva, dobio je pravo na osnivanje svojih narodnih (trivij... pročitaj ceo tekst »

Studenti Pedagoškog fakuteta dali krv

Objavio admin, 26. 11. 2008. 22:17

(Danas) - Za samo dva sata više od 200 studenata, asistenata i profesora Pedagoškog fakulteta u Somboru juče je dobrovoljno dalo krv.

Na poziv Crvenog krsta, akcija se sprovodi dva puta godišnje, a po ustaljenom običaju na transfu...

Portreti slavnih nastavnika i đaka

Objavio admin, 22. 9. 2008. 23:09

(Vecernje novosti) - U somborskom Pedagoškom fakultetu otvorena je izložba pod nazivom „Portreti slavnih nastavnika i đaka“, povodom obeležavanja jubileja, 230 godina od osnivanja "Norme" Avrama Mrazovića, naslednika ove preteče visokoš... pročitaj ceo tekst »

Radovi na izgradnji studentskog doma u Somboru biće završeni za nekoliko dana

Objavio admin, 11. 9. 2008. 00:13

(Press) - Studentski dom biće završen do kraja nedelje, ali je useljenje tek sledeće godine. Radovi na izgradnji studentskog doma u Somboru biće završeni za nekoliko dana, ali studenti će moći njegove pogodnosti da koriste tek naredne škol... pročitaj ceo tekst »